Vinylgulve – en praktisk løsning

Vil du have et langtidsholdbart vinylgulv?

Et vinylgulv er den flotte og billige køkkengulvløsning, der bruges i rigtig mange danske hjem og virksomheder. Og ikke uden grund:
Et vinylgulv har høj slidstyrke og en blød overflade, der tiltaler mange, og derudover er det en god hygiejnisk løsning. Vinyl er nemlig let at rengøre, vedligeholde – og også udskifte, når det behov en dag kommer.

Skriv besked ↓

  Understreg en stil eller stemning med vinylgulv

  Udover at være særdeles slidstærkt, så er der også andre fordele ved vinyl.

  Vinylgulve fås fx i mange smukke farver og design, der let indgår i øvrige interiørløsninger. Dermed kan du let understrege en stil eller en stemning med dit vinylgulv.

  Så står du fx med et gammelt køkken, der trænger til et ansigtsløft? Så prøv et flot vinylgulv – det vil ændre rummets udtryk fuldstændigt.

  Vi lægger vinylgulve på hele Sjælland

  Hos Vedsteds Gulvservice lægger vi vinylgulve hos private og professionelle på hele Sjælland.

  Vi kommer ud og ser på dit gulv. Vi spørger ind til dine behov. Vi giver gode råd, viser dig prøver og vejleder dig til at finde den rigtige løsning. Og så sørger vi for, at undergulvet bliver opbygget korrekt, og vinylgulvet kommer til at ligge perfekt, så du får et gulv, du bliver glad for.

  Få et uforpligtende tilbud på dit nye vinylgulv

  Er du nysgerrig på, om et vinylgulv kunne være løsningen for dig? Så tag endelig fat i os.

  Vi vil rigtig gerne kigge forbi dig, så vi sammen kan se på mulighederne. Kontakt os på telefon: 44 91 48 91 eller på e-mail: info@vedsted-gulve.dk.