Tæpper med mange funktioner

Vil du have lækre tæpper på gulvet?

​Gulvtæpper har i mange år været danskernes foretrukne gulvbelægning. Det hygger, det giver en bedre akustik, det kan være med til at binde særligt større rum sammen, og så kan det adskille zonerne i hjemmet eller på arbejdspladsen visuelt.

Hos Vedsted Gulvservice hjælper vi både private, der ønsker et lyddæmpende tæppe i boligen og erhvervskunder, der fx har brug for et slidstærkt tæppe eller en eksklusiv tæppeløsning på trappen. Og så hjælper vi dem, der har været uheldige og som har brug for en hurtig omgang tæpperens.

Måske tror du, at alle tæpper er ens, men så tager du fejl. Vi kan fortælle dig om de mange varianter og kvaliteter, du kan vælge imellem, og vi kan vejlede dig til at finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Billigt til børneværelset eller eksklusivt til direktionsgangen? Vi kan det hele.

Skriv besked ↓

  Vi rådgiver, opretter gulvet og lægger tæppet pænt

  Og hvordan foregår det så?

  Vi begynder med sammen at se på lokalet, hvor du vil have dit tæppe, og så snakker vi om dine ønsker og behov. Dernæst kigger vi på selve gulvet, hvor tæppet skal ligge: Nogle gange er gulvet fint og jævnt, og så kan vi sagtens lægge tæppet på det – andre gange skal der en forudgående gulvbehandling til, før tæppet kommer til at ligge pænt. Uanset svaret, så kan vi klare det. Vi måler rummet op og giver råd og vejledning og et tilbud, baseret på dine ønsker.

  Dernæst tager vores dygtige folk over: Når undergulvet er parat efter en eventuel opretning, så lægger vi tæppet på og sørger for en tæt tilskæring, før vi rydder pænt op efter os.

  Særlige ønsker? Spørg os

  Har du et specifikt ønske om et tæppe i en særlig kvalitet, farve eller mønster?

  Så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning. Vi har også et stort udvalg af tæppefliser og tæppeløbere både til gangarealer og til trapper, hvor vi også kan sørge for fine messingstænger og overlokkede kanter for dem, der ønsker et særligt eksklusivt resultat.

  Kort sagt – kom til os, så skal vi nok finde en løsning, du bliver glad for.

  Er udfordringen alene, at dit gode gamle tæppe er blevet snavset? Så kan vi også hjælpe med tæpperens og imprægnering. Denne service er der særligt mange virksomheder og offentlige institutioner, der er glade for.

  Få et uforpligtende tilbud på dit nye tæppe

  Er du nysgerrig på, om en tæppeløsning kunne være noget for dig?

  Så ring eller skriv endelig til os, så vi kan finde en løsning, du bliver glad for.
  Du kan fange os på telefon 44 91 48 91 og e-mail: info@vedsted-gulve.dk.