Vedsted's Gulvservice ApS

Lakering af gulve

4,7 stjerner på Facebook

Referencer

Din professionelle gulvpartner

Skal dine gulve have en gang lak?

Der findes flere former for behandling af trægulve – og én af de mest populære, som mange af vores kunder vælger efter en gulvslibning, er gulvlakering. Udseendemæssigt får du med lakken en flot overflade, som fremhæver årerne og livet i træet.

Der er mange fordele ved gulvlak: Funktionsmæssigt får du en meget slidstærk overflade, som – ved normalt slid – vil forblive pæn i flere år, og som er nem at rengøre. Skal man tale om ulemper, kan det være svært at pletreparere med et godt resultat.

Derfor anbefaler vi, at dine lakerede gulve med jævne mellemrum bliver genbehandlet.

Junckers gulve - logo
logo byg garanti
Gulvbranchens vådrumskontrol logo

Vedsted's Gulvservice ApS

Sådan genbehandler vi dine lakerede gulve

Har du et lakeret gulv, som har fået de første brugsspor? Så anbefaler vi, at du får det genbehandlet. Det foregår ved, at vi sammen kigger på gulvet og vurderer de forskellige muligheder:

Du kan vælge at få det fuldslebet og evt. vælge en anden behandling, end gulvet havde sidst. Du kan også vælge at få det letslebet, hvor vi ridser det i overfladen og efterfølgende giver det en opfølgende lakering. Dermed bibeholder vi dine flotte gulve, mens vi søger for, at slidstyrken øges.

Endelig kan du vælge en kombinationsbehandling, hvor vi efter en letslibning plejer gulvet først med olie og dernæst lak. Det giver en ekstra stærk slidflade og er stadig mere populær hos både private og professionelle.

Mange af vores kunder vælger at få deres gulve genbehandlet en gang årligt, så deres gulve altid fremstår smukke og velplejede.

Kontakt os

Hvis du overvejer at få lakeret dine gulve, er det vigtigt at vælge en erfaren gulvlægger, der har styr på faget.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Vedsted's Gulvservice ApS

Sådan vedligeholder du dine lakerede gulve

Når du har fået behandlet dine gulve med lak, kan du holde dem rene med almindelig støvsugning og aftørring med en hårdt opvredet klud.

Er dine gulve blevet meget beskidte, kan du vaske dem med vand, der er tilsat sæbespåner. Husk altid at bruge minimalt med vand og brug aldrig sulfoholdige rengøringsmidler.

Ser du mærker på gulvet efter skosværte og lignende, så kan du fjerne dem med renset benzin eller mineralsk terpentin.

De første tre døgn efter en gulvlakering må du ikke gøre gulvet rent, da det skal hærde. Og du bør tilsvarende ikke lægge tæpper på gulvet, før der er gået en uge.

Vedsted's Gulvservice ApS

Vi har erfaringen med gulvlakering – må vi hjælpe dig?

Hos Vedsted Gulvservice har vi mange års erfaring med forskellige typer gulvbehandling og -lakering. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål? Så tag fat i os.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling eller gulvlakering

Er du interesseret i at høre mere om vores gulvlakering – eller andre former for gulvbehandling?

Så ring til os på telefon 44 91 48 91 eller skriv lidt om din opgave på e-mail info@vedsted-gulve.dk. Så finder vi sammen den rigtige løsning til dig og dit behov.