Skal vi slibe dine gulve for dig?

Har du et gammelt trægulv, som fremstår slidt og brugt? Så kan vi give det nyt liv med en gulvafslibning.

Med en slibning får du et hurtigt og flot resultat: Vores professionelle folk kommer med al udstyret og sliber gulvene, og du skal alene sørge for et ryddet og fejet gulv.  Og – afhængig af, om vi også skal behandle gulvene – kan du efter ganske kort tid tage dine nye flotte gulve i brug.

 

Vi sliber og behandler gulvene

Og hvordan er vores proces typisk?

Når vi får din henvendelse, så gør vi først alt, hvad vi kan, for at blive klogere på opgaven. Nogle gange kan det klares over telefonen – andre gange aftaler vi en dag, hvor vi kan kigge på gulvet sammen og snakke om de mulige løsninger.

Er vi først blevet enige om opgaven, så skal du forvente, at opgaven tager en 2-4 dage i alt. En almindelig gulvafslibning klarer ca. 40-50 kvadratmeter om dagen, hvorefter gulvene får første gang behandling. På dag 2 får gulvene anden behandling – og er der ønske om farvede olier eller ekstra lak, så skal der lægges endnu 1-2 dage på produktionstiden. Er der tale om større arealer, så kan der være tale om en længere produktionstid.

Resultatet bliver altid smukt: Under overfladen er bringer vi de smukke træstrukturer frem i lyset, og du vil føle, at du har fået helt nye gulve.

 

Vi behandler med olie, lak – og gerne en kombination

Hos Vedsted Gulvservice har vi flere generationers erfaring med at give nyt liv til gamle trægulve. Det drejer sig om selvfølgelig om gulvafslibning, og så drejer det sig om behandlingen, hvor vi altid bruger Junckers kvalitetsprodukter – både lak og farvede olier.

Du kan vælge at få dine gulve behandlet med enten lak eller olie – eller en kombination, hvor gulvene først mættes af olie, og derefter får et hærdende lag lak ovenpå. Det er en stadig mere populær løsning, som vi udfører for alle, der ønsker et særligt stærkt gulv.

Må vi også hjælpe dig? Så tag endelig fat i os.