Vi giver dig et smukt trægulv

Har du altid drømt om et flot trægulv, men er din bolig indrettet med en anden slags gulv i dag?
Hos Vedsted Gulvservice kan vi rådgive dig om, hvilken type trægulv, du skal vælge. Om det fx er plankegulv eller sildebensparket, der passer bedst til dine behov og din pengepung. Vi kan også hjælpe med at gøre underlaget parat til det nye gulv; vi kan slibe, spartle og isolere og i det hele taget sikre, at dit nye gulv kommer til at ligge helt perfekt.

Skriv besked ↓

  Hvordan lægger vi dit trægulv?

  Det foregår i 3 trin

  1: Forventningsafstemning

  Først kigger vi på gulvet sammen, og vi spørger ind til dine ønsker. Vi giver dig her vores vurdering af mulighederne og viser dig forskellige træprøver, så du har noget, du kan forholde dig til – og bare rolig, vi kan levere stort set alt, hvad du måtte drømme om: Parketgulv, sildeben, fyrretræsplanker eller noget helt fjerde.

  2: Grundlaget skal være i orden

  Når vi har defineret opgaven, så kigger vi på udgangspunktet: Nogle gange lægges det nye gulv bedst på det eksisterende, andre gange skal det eksisterende gulv fjernes først, og underlaget skal rettes op. Det klarer vi nemt – ligesom vi gerne lægger isolering ned med det samme, hvis der er behov for det.

  3: Selve gulvet og behandlingen

  Til sidst lægger vores tømrer gulvet, giver det eventuelt en gang grovslibning og fuldspartling, inden vores gulvmand giver det den overfladebehandling, vi er blevet enige om.