Vedsted's Gulvservice ApS

Vådrum og vådrumssikring

4,7 stjerner på Facebook

Referencer

Vedsted's Gulvservice ApS

Vi giver dig en sikker vådrumsløsning

Har du allerede et badeværelse eller bryggers, som vi skal tjekke og renovere? Eller ønsker du at få ét etableret?

Hos Vedsted Gulvservice er vi certificerede GVI vådrumsspecialister og hjælper både privatpersoner og virksomheder, der vil have etableret, renoveret eller undersøgt et vådrum. Vi hjælper også blikkenslagerfirmaer med vådrumsprojekter, ligesom vi løbende servicerer boligforeninger, der i forbindelse med salg, køb og udlejning har brug for vådrumsdokumentation.

Gulvbranchens vådrumskontrol logo

Kontakt os

Hvis du overvejer at få renoveret et vådrum, er det vigtigt at vælge en erfaren gulvlægger, der har styr på faget.

Afspil video

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Vedsted's Gulvservice ApS

Hvordan arbejder vi med dit vådrum?

Først kigger vi på gulvet sammen og spørger ind til dine ønsker. Vil du have etableret et vådrum eller skal vi tjekke, renovere eller give certifikat på et eksisterende vådrum? Vi kan det hele og hjælper gerne både privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Afhængig af opgavens art, går vi nu i gang med selve projektet: Vi undersøger det eksisterende vådrum, renoverer det eller bygger et nyt op fra bunden af. Noget af det, vi er særligt fokuserede på, er, at vådrummets afløb placeres helt korrekt. Vores certificerede vådrumsspecialister sikrer, at alting går lige efter bogen.

Når vådrummet er færdigt eller inspektionen veloverstået, så udsteder vi er vådrumscertifikat, der er dokumentation på, at du nu har et godkendt vådrum.

Vedsted's Gulvservice ApS

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores vådrum og vådrumssikring, gulvbelægning – eller andre former for gulvbehandling? Så tag endelig fat i os. Vi vil rigtig gerne kigge forbi dig, så vi sammen kan se på dine behov.

Kontakt os på telefon: 44 91 48 91 eller på e-mail: info@vedsted-gulve.dk.