Vi giver dig en sikker vådrumsløsning

Har du allerede et badeværelse eller bryggers, som vi skal tjekke og renovere? Eller ønsker du at få ét etableret?

Hos Vedsted Gulvservice er vi certificerede GVI vådrumsspecialister og hjælper både privatpersoner og virksomheder, der vil have etableret, renoveret eller undersøgt et vådrum. Vi hjælper også blikkenslagerfirmaer med vådrumsprojekter, ligesom vi løbende servicerer boligforeninger, der i forbindelse med salg, køb og udlejning har brug for vådrumsdokumentation.

Skriv besked ↓

  Hvordan arbejder vi med dit vådrum?

  Det foregår i 3 trin

  1: Forventningsafstemning

  Først kigger vi på gulvet sammen og spørger ind til dine ønsker. Vil du have etableret et vådrum eller skal vi tjekke, renovere eller give certifikat på et eksisterende vådrum? Vi kan det hele og hjælper gerne både privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

  2: Selve arbejdet

  Afhængig af opgavens art, går vi nu i gang med selve projektet: Vi undersøger det eksisterende vådrum, renoverer det eller bygger et nyt op fra bunden af. Noget af det, vi er særligt fokuserede på, er, at vådrummets afløb placeres helt korrekt. Vores certificerede vådrumsspecialister sikrer, at alting går lige efter bogen.

  3: Certificeringen

  Når vådrummet er færdigt eller inspektionen veloverstået, så udsteder vi er vådrumscertifikat, der er dokumentation på, at du nu har et godkendt vådrum.