Tidligere udført arbejde

Læs vores udtalelser her

Katja Andresen – privatkunde med svær opgave

Vi blev inspireret og udfordret  - og har i dag et forvandlet gulv

”Vi havde et merbaumgulv i en kraftig rød farve, der kun havde ligget i stuen i tre år. Det var relativt nyt, men vi var allerede kede af den gennemtrængende røde farve og det urolige look, stavene gav gulvet .

Faktisk troede vi, den eneste løsning ville være at rive det helt af og få lagt et nyt gulv. Heldigvis tog vi fat i Vedsted Gulvservice, som vi kender fra en tidligere opgave.

Gert Vedsted er super god til at inspirere og også udfordre én lidt. Han fortalte om, hvordan man kunne behandle gulvet med sort olie,  og at det var den eneste oliefarve, der ville kunne dæmpe det røde i gulvet.

Første lød det ret grænseoverskridende i vores ører. Men med prøven fra Gert i hånden gik vi og vænnede os til tanken, og vi besluttede os for at springe ud i det.

Olien kom på, og dermed fik det røde gulv en flot brun-sort farve, der lige siden bare er blevet stadig smukkere. Det er fuldstændig forvandlet.

Faktisk er alle vores gæster ved at dåne over, så  fantastisk flot og helt unikt vores gulv er blevet.

Jeg vil helt klart anbefale andre personer med ”umulige” gulve”,  at tage fat i Vedsteds Gulvservice. Gert Vedsted og hans folk har mange års erfaring i at rådgive og finde gode løsninger – og så har de en lun facon, der gør, at man føler sig i gode hænder hele vejen.”

Kan bestemt anbefales :-) 

Torfin Hentze – privatkunde med et krævende ottekantet gulv

Det var helt sikkert en krævende opgave - men sikke et flot resultat!

”Min kone og jeg fik tilbage i 2004 bygget er ret specielt ottekantet hus, hvor også gulvene er lagt nærmest som lagkagestykker omkring en ottekantet midte. Efter 13 år var gulvet blevet temmelig slidt, og vi kontaktede Gert Vedsted for at finde en løsning.

Gert kom på besøg, og vi blev enige om, at det bedste ville være at slibe det tidligere olierede gulv og denne gang give det tre gange mat lak. Huset blev tømt, Vedsteds folk gik i gang, og de arbejdede koncentrerede og ryddede så fint op efter sig hver eneste dag.

Jeg kan ikke forstille mig, at det har været nogen helt let opgave at slibe gulvet og komme omkring husets 8 søjler, men ingen tvivl om, at de hos Vedsted Gulvservice ved, hvad de gør.

Vi har i dag et gulv, der fremstår som nyt igen, og jeg fik lige præcis det udtryk frem i gulvet, som jeg havde drømt om. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge Vedsted Gulvservice.”

Thomas Aagaard – familie med uisolerede og knirkende gulve

Vi slap af med de knirkende gulve - og fik isoleret med det samme

”Vi vidste ikke selv noget om gulve, så derfor var det noget af en udfordring, da min kone og jeg købte et hus fra 1950’erne med et gulv, der knirkede ufatteligt meget. Hvad var løsningen? Helt nye gulve eller bare en behandling af en art? Heldigvis fik jeg anbefalet Vedsted Gulvservice af en bygningskonstruktør i mit netværk.

Hos Vedsted Gulvservice forstår de sig nemlig på at undersøge gulve og vejlede om, hvilke muligheder der findes.

Og vi endte faktisk med lidt forskellige løsninger rundt om i huset: Nogle steder fik vi slebet gulvene, andre steder fik vi lavet fundamentet helt fra bunden af og lagt nyt parketgulv. Faktisk blev vi også rådet til at få lagt isolering et sted, hvor gulvet var sunket gennem årene. Resultatet blev, at vi i dag har et dejligt hus med super flotte gulve alle steder.

Samarbejdet med Vedsted Gulvservice var upåklageligt. Vi har næsten dagligt været i dialog med Gert Vedsted og hans arbejdsmænd, og vi har hele tiden følt os velinformerede. Dét giver stor tryghed, når man nu ikke selv ved noget om gulve.”

Lars Globel – Privatkunde med totalrenovering

Det viste sig at være et klogt valg - Vedsteds ”full-service-gulvvirksomhed”

”Min kone og jeg stod over for en totalrenovering af vores lejlighed. Det var på den ene side et super sjovt projekt, og på den anden side så vidste vi også godt, at vi virkelig skulle udvælge vores håndværkere med omhu, hvis vi skulle komme godt i mål.

Vi ville fx gerne have lagt sildebensparket på gulvene, så vi tog fat i Vedsted Gulvservice, som vi havde fået anbefalet for deres professionalisme og gode rådgivning. Det viste sig at være et klogt valg: 

Først gennemgik vi gulvene sammen, og fundamentet blev nivelleret. Så blev sildebensparketten lagt, og gulvet blev grovslebet. Så fik det en gang fuldspartel, før det igen blev slebet, og til sidst blev det behandlet med tre gange olie og står nu super flot og varmt i gløden. 

Det har været en fornøjelse at se, hvordan Vedsteds folk har spillet sammen på opgaven; rådgiveren, tømreren, gulvsliberen, ham, der olierede gulvet osv. Alle har gjort deres til, at arbejdet blev udført fuldstændig perfekt – og vi har hele tiden følt os utrolig velinformerede. Ingen tvivl om, at det er en stor fordel at arbejde med en ”full-service-gulvvirksomhed”, hvor faggrupperne koordinerer indbyrdes.

Om jeg vil anbefale dem til andre? Det gør jeg allerede.”

Claus Jørgensen – Lauritz Hannibal – et full-service entreprenørfirma for professionelle bygherrer

Hos Vedsted er en aftale altid en aftale - dét er en styrke, når vi servicerer vores professionelle bygherrer

”Hos Lauritz Hannibal har vi specialiseret os i at servicere boligselskaber, kontorhoteller og professionelle bygherrer med deres ejendomme – og fx bringe nyindkøbte ejendomme op til et niveau, hvor de kan bruges til udlejning.

Det er over 10 år siden, jeg lærte Gert Vedsted at kende, og siden da har Vedsted Gulvservice været vores samarbejdspartner på alle gulvopgaver; gulve bliver reetableret, de bliver slebet og behandlet – og er der brug for tæpper, vinyl eller linoleum, så klarer Vedsteds folk også det.

Hos Vedsted Gulvservice forstår de, hvad vi har brug for: En samarbejdspartner som altid finder løsninger, og hvor kvaliteten er i orden. Hver gang.”

Erik Jensen – Haugaard og Omegnens VVS

Vores ansatte kender hinanden - det giver effektive processer og flotte resultater ude hos kunderne

”Når vi hos Haugaard servicerer vores kunder, så er det vigtigt for os, at vi hver gang kan give den bedste service, og at kvaliteten er i orden.

Derfor er vi glade for at have Vedsted Gulvservice som samarbejdspartner på kundernes gulvløsninger. Vi har nogenlunde samme størrelse organisation på ca. 25 mand, vores medarbejdere har kendt hinanden i mange år, og samarbejdet er altid godt. Det giver effektive processer og flotte resultater ude hos kunderne.

Noget andet er, at de hos Vedsted har den faglige bredde, som er nødvendig for os, når vi skal kunne hjælpe vores kunder med deres meget forskellige behov:

Det kan være totalrenovering af lejligheder i etageboliger. Skoler eller hospitaler, der skal have etableret vådrum og vinylløsninger. Eller private familier og virksomheder, der skal have frisket deres gamle gulve op med slibning, behandling, et helt nyt gulv eller fx et tæppe til gangen.

Vedsted klarer det hele!”

Pia og Jesper Møller – Privatkunder med flotte nye gulve

”Gert og hans folk ved simpelthen, hvad det vil sige at levere varen.”

”Til at begynde med skulle vi bare have ordnet en lille revne i vores badeværelsesgulv, inden lejligheden skulle sælges. Vi spurgte rundt, men mange af de virksomheder, vi kontaktede, gad end ikke give et bud på opgaven – den var nok for lille. Hos Vedsted Gulvservice var det helt anderledes. Her vendte de hurtigt tilbage og fortalte oveni købet, hvordan revnen nemt kunne udbedres lokalt og derfor relativt billigt. Det blev vores første gode oplevelse med firmaet.

Snart efter stod vi med vores nye lejlighed på hånden, og denne gang var opgaven en del større: Gamle, gyngende parketgulve skulle udskiftes med nye flotte plankegulve. Og så skulle de slibes og også hvidolieres. Selvfølgelig blev Vedsted Gulvservice spurgt. Og vi kunne hurtigt erfare, at også denne gang var både rådgivning, stemning og resultat helt i top.

Gert Vedsted og hans folk ved simpelthen, hvad det vil sige at levere varen. Vi har været super glade for hele forløbet og er i dag lykkelige for vores nye gulve. Og ja – vi anbefaler bestemt gerne andre at bruge Vedsted Gulvservice.”