Vedsted's Gulvservice ApS

Om os

4,7 stjerner på Facebook

Referencer

Din professionelle gulvpartner

Velkommen til Vedsted Gulvservice

Søger du hjælp til at få ordnet dine gulve eller måske lagt helt nye? Så kan vi hjælpe dig.

Vedsted Gulvservice har eksisteret siden 1950’erne, men det betyder ikke, at der er faldet støv på os. Tværtimod er virksomheden kun vokset, som årene er gået: I dag tæller Vedsted Gulvservice en organisation på over 20 ansatte. Vi er en blanding af uddannede tømrere og professionelle gulvmænd, og fælles for os er, at vi elsker vores arbejde.

Junckers gulve - logo
logo byg garanti
Gulvbranchens vådrumskontrol logo

Vedsted's Gulvservice ApS

Ja – vi kan slibe og lakere… og meget, meget mere

Hvor andre virksomheder kalder sig gulvspecialister, alene når de kan betjene en slibemaskine, så mener vi det faktisk, når vi kalder os ”din professionelle gulvpartner”.

Vi sætter en ære i altid at være opdateret på lovkravene og de nyeste tendenser på markedet. Vi rådgiver dig om de bedste løsninger til dine behov og din økonomi. Og så klarer vi simpelthen alt, der vedrører dine gulve: Vi inspicerer, vi justerer, vi retter op, vi lægger nye gulve, vi genopfrisker de gamle med nye behandlinger, og så giver vi gerne gode råd til, hvordan du selv videre kan rengøre og pleje gulvene.

Kontakt os

Hvis du overvejer at få lagt nyt gulv, er det vigtigt at vælge en erfaren gulvlægger, der har styr på faget.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Vedsted's Gulvservice ApS

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores gulvbelægning – eller andre former for gulvbehandling? Så tag endelig fat i os. Vi vil rigtig gerne kigge forbi dig, så vi sammen kan se på dine behov.

Kontakt os på telefon: 44 91 48 91 eller på e-mail: info@vedsted-gulve.dk.