Vedsted's Gulvservice ApS

Gulvafslibning

4,7 stjerner på Facebook

Referencer

Vedsted's Gulvservice ApS

Gulvafslibning og behandling – Vi får gløden frem i dit gamle gulv

Har du et gammelt ”træt” trægulv, og ønsker du at give det et ansigtsløft?

Hos Vedsted Gulvservice er vi specialister i gulve, herunder at slibe og behandle trægulve. Og udover de traditionelle farver i olie, lak og lud, så står vi parat til at rådgive, hvis du overvejer en utraditionel farve eller hvis du har særlige behov.

Kontakt os

Hvis du overvejer at få en gulvafslibning, er det vigtigt at vælge en erfaren gulvlægger, der har styr på faget.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Vedsted's Gulvservice ApS

Hvordan foregår gulvafslibning?

Først kigger vi på gulvet sammen, og vi spørger ind til dine ønsker. Har du nogle særlige ønsker eller behov? Er der udfordringer, vi skal være opmærksomme på eller gulvbehandlinger, der er mere velegnede end andre?

Er du fx nysgerrig på, hvordan en bestemt farve olie vil virke på dit gulv, så giver vi dig gerne en lille prøve, som du kan gå og forholde dig til, inden du bestemmer dig endeligt.

Når vi er blevet enige om opgaven, så går vores professionelle gulvmænd i gang. De sliber først gulvene og giver dem bagefter den behandling, vi er blevet enige om.

Ofte skal gulvet have flere behandlinger, men det aftaler vi fra opgave til opgave.

Når gulvet er færdigt og parat til, at du kan gå på det, så rådgiver vi dig både om den første tids pleje – og om, hvordan du vedligeholder gulvet på den længere bane.

Vedsted's Gulvservice ApS

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores gulvbelægning – eller andre former for gulvbehandling? Så tag endelig fat i os. Vi vil rigtig gerne kigge forbi dig, så vi sammen kan se på dine behov.

Kontakt os på telefon: 44 91 48 91 eller på e-mail: info@vedsted-gulve.dk.

Vedsted's Gulvservice ApS

Hvorfor få foretaget en gulvafslibning?

En gulvafslibning kan være en fordelagtig løsning, hvis dit trægulv er blevet slidt, ridset eller har mistet sin glans. Her er nogle grunde til, hvorfor du bør overveje at få foretaget en gulvafslibning:
Over tid kan trægulve blive slidte og miste deres oprindelige udseende. En gulvafslibning kan fjerne det øverste lag af træ, hvor ridser, pletter og andre skader er synlige. Dette giver mulighed for at genskabe gulvets naturlige skønhed og glans.

Er du fx nysgerrig på, hvordan en bestemt farve olie vil virke på dit gulv, så giver vi dig gerne en lille prøve, som du kan gå og forholde dig til, inden du bestemmer dig endeligt.

Hvis dit trægulv har ujævnheder, som f.eks. buler eller dybe ridser, kan en gulvafslibning hjælpe med at udjævne overfladen. Dette skaber en jævn og ensartet overflade, der er behagelig at gå på og giver et mere æstetisk tiltalende udseende.
Ved at fjerne det øverste lag af træ og efterfølgende efterbehandling kan en gulvafslibning forlænge levetiden på dit trægulv. Dette hjælper med at beskytte gulvet mod yderligere slid og skader og giver det en ny og frisk udseende.
Et smukt og velplejet trægulv kan øge værdien af dit hjem. En gulvafslibning kan være en investering, der giver dig mulighed for at præsentere dit hjem på sin bedste måde og tiltrække potentielle købere eller lejere.
Over tid kan støv og allergener samle sig i revner og sprækker i dit trægulv. En gulvafslibning kan fjerne disse partikler og forbedre indendørs luftkvalitet, hvilket er særligt vigtigt for personer med allergi eller astma.
En gulvafslibning kan være en omkostningseffektiv måde at forny dit trægulv på og give det et nyt liv. Ved at vælge Vedsteds gulvservice kan du være sikker på at få udført arbejdet med omhu og præcision. Så hvis dit trægulv trænger til en opfriskning, kan en gulvafslibning være den rette løsning for dig.

Vedsted's Gulvservice ApS

Hvilke typer gulv kan afslibes?

Generelt set kan man afslibe de fleste trægulve, der har tilstrækkelig tykkelse til at tåle afslibningsprocessen. Her er nogle af de mest almindelige typer trægulve, der kan afslibes:
Massivt trægulv består af massive træplanker og er normalt tilstrækkeligt tykt til at kunne afslibes flere gange i løbet af dets levetid.
Parketgulv består af mindre træstykker, der er arrangeret i forskellige mønstre. Parketgulve kan også afslibes, så længe trætykkelsen er tilstrækkelig.
Lamelgulv består af et tyndt trælag på toppen af en stabiliserende kerne. Afhængigt af tykkelsen af det øverste trælag kan lamelgulve også afslibes.
Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle typer trægulve kan afslibes. Nogle typer laminatgulve, vinylgulve eller flisegulve kan ikke afslibes, da de ikke har et trælag, der kan bearbejdes. Det er altid bedst at konsultere os først, så vil vi kunne vurdere gulvets tilstand og tykkelse for at afgøre, om afslibning er en mulighed.