Vil du have en langtidsholdbar vinylgulv løsning?

Et vinylgulv er den flotte og billige køkkengulvløsning, der bruges i rigtig mange danske hjem og virksomheder. Og ikke uden grund:

Et vinylgulv har høj slidstyrke og en blød overflade, der tiltaler mange, og derudover er det en god hygiejnisk løsning. Vinyl er nemlig let at rengøre, vedligeholde – og også udskifte, når det behov en dag kommer.

 

Understreg en stil eller stemning med vinyl

Udover at være særdeles slidstærkt, så er der også andre fordele ved vinyl. Vinylgulve fås fx  i mange smukke farver og design, der let indgår i øvrige interiørløsninger. Dermed kan du let understrege en stil eller en stemning med dit vinylgulv.

Så står du fx med et gammelt køkken, der trænger til et ansigtsløft? Så prøv et flot vinylgulv – det vil ændre rummets udtryk fuldstændigt.

 

Vi lægger vinylgulve på hele Sjælland

Hos Vedsteds Gulvservice lægger vi vinylgulve hos private og professionelle på hele Sjælland.

Vi kommer ud og ser på dit gulv. Vi spørger ind til dine behov. Vi giver gode råd, viser dig prøver og vejleder dig til at finde den rigtige løsning. Og så sørger vi for, at undergulvet bliver opbygget korrekt, og vinylgulvet kommer til at ligge perfekt, så du får et gulv, du bliver glad for.

Må vi også hjælpe dig? Så tag endelig fat i os.