Linoleum, vinyl & tæpper

Vi giver dig en praktisk gulvløsning

Ønsker du et praktisk gulv, som er nemt at vedligeholde og rengøre?

Hos Vedsted Gulvservice kan vi rådgive dig om, hvorvidt linoleumgulve, vinylgulve eller måske tæpper er den rigtige løsning for dig. Linoleum er fx et smukt naturprodukt, som holder sig flot i mange år med en særlig pleje. Vinyl er en billigere PVC-løsning, der fås i et utal af farver, og som holder sig rent alene med en hårdt opvredet klud.

Et tæppe kan også nogle gange være den helt rigtige løsning enten til at dække gulvet fuldstændigt eller som praktisk, lyddæmpende og dekorativ løsning i gangarealer, på trapper, eller når du vil inddele zoner i huset.

Skriv besked ↓

  Hvordan foregår det?

  Det foregår i 3 trin

  1: Forventningsafstemning

  Først kigger vi på gulvet sammen, og vi spørger ind til dine ønsker. Vi giver dig her vores vurdering af mulighederne og viser dig forskellige prøver, så du har noget, du kan forholde dig til – og bare rolig, vi kan levere stort set alt, hvad du måtte drømme om: Uanset om du er til linoleum, vinyl eller tæpper, så har vi løsningen.

  2: Grundlaget skal være i orden

  Når vi har fundet ud af, hvordan den færdige løsning skal være, så kigger vi på udgangspunktet: Nogle gange lægges det nye gulv eller tæppet bedst på det eksisterende gulv, andre gange skal det eksisterende gulv fjernes først, og underlaget skal rettes op. Det klarer vi nemt – ligesom vi gerne lægger isolering ned med det samme, hvis der er behov for det.

  3: Gulvet eller tæppet lægges på

  Til sidst lægger vores erfarne gulvfolk gulvet eller tæppet, skærer til og sørger for, at det ligger fuldstændig perfekt.