Kan dit vådrum tåle fugten?

Har du fugtige rum i din bolig eller bygning? Så er det vigtigt, at du forholder dig til, om du også har brug for særlige vådrumsgulve. Det kan fx være i deciderede badeværelser, i køkken- eller bryggersområder eller i omklædningsrum, hvis du fx har en virksomhed med bademuligheder.

Vedsted Gulvservice er GVI godkendte og dermed autoriserede til at lægge og efterkontrollere vådrumsgulv: Vi kender kravene, vi kontrollerer faldet mod afløbet, vi bygger rummet korrekt op og lægger vinyl udført i dét, vi kalder hulkile. Du behøver ikke kende fagtermerne – det gør vi. Og vi giver dig et gulv, du kan blive glad for i mange år.

 

Undgå råd- og svamp med de rigtige gulve

Husk på, at et vådrumsgulv ikke kun er til deciderede baderum. Alle steder, hvor der kan være fugtigt, kan det være en god idé at få lagt et vådrumsgulv.

Det skyldes ikke mindst, at de solide gulve også sørger for, at fugten ikke ødelægger hverken gulvet underneden eller medfører råd- og svampeangreb. Sidstnævnte er ikke kun en dyr fornøjelse – det kan også være særdeles sundhedsskadeligt.

 

Vi kontrollerer også gamle vådrumsgulv

Hos Vedsted Gulvservice lægger vi gerne nye vådrum, men vi kan også hjælpe med at gennemgå og kontrollere allerede etablerede vådrum – fx i boligforeninger og i forbindelse med køb og salg af lejligheder. Finder vi en utæthed, så giver vi gerne et tilbud på tætningen, så rummet bliver sikret og anvendeligt igen.