Vil du have et miljøvenligt linoleumsgulv?

Vælger du linoleum som materiale til dit nye gulv, får du et smukt og praktisk gulv baseret på miljøvenlige produkter og naturlige farvepigmenter – ofte det oliebaserede produkt linolie eller et andet organisk produkt.

Et linoleumsgulv har mange gode egenskaber: Det er lyddæmpende, utrolig slidstærkt og bruges ofte på hospitaler, i børneinstitutioner, i trappeopgange og andre steder, hvor gulvet skal kunne tåle megen “trafik”.

 

Trætte linoleumsgulve kan få nyt liv

Med et linoleumgulv får du et gulv, der er nemt at holde rent. Får du pletter, så klarer en fugtig klud dem let – og skulle gulvet miste noget af sin glans med tiden, kan det nemt genbehandles med fx linolie.

Er dit linoleumsgulv virkelig beskidt og “træt” at se på? Så kan vi hos Vedsted Gulvservice anbefale en slibning og ny behandling. Derved bliver materialet mættet og kommer til at fremstå nyt og fint.

 

Vi lægger dit nye linoleumgulv og giver gerne gode råd

Vælger du Vedsted Gulvservice til at få lagt dit nye linoleumsgulv, så er vi med dig hele vejen.

Vi spørger ind til dine ønsker og behov. Vi viser dig forskellige prøver og hjælper dig med at vælge den rigtige farve. Vi kigger på gulvet og sørger for en eventuel opbygning af undergulvet. Og så lægger vi linoleumsgulvet og rydder pænt op efter os.

Hele tiden sørger vi for at give dig gode råd og vejledning, så du føler dig tryg fra den første snak til det færdige resultat.