Lars Globel

Det viste sig at være et klogt valg
– Vedsteds ”full-service-gulvvirksomhed”

”Min kone og jeg stod over for en totalrenovering af vores lejlighed. Det var på den ene side et super sjovt projekt, og på den anden side så vidste vi også godt, at vi virkelig skulle udvælge vores håndværkere med omhu, hvis vi skulle komme godt i mål.

Vi ville fx gerne have lagt sildebensparket på gulvene, så vi tog fat i Vedsted Gulvservice, som vi havde fået anbefalet for deres professionalisme og gode rådgivning. Det viste sig at være et klogt valg:

Først gennemgik vi gulvene sammen, og fundamentet blev nivelleret. Så blev sildebensparketten lagt, og gulvet blev grovslebet. Så fik det en gang fuldspartel, før det igen blev slebet, og til sidst blev det behandlet med tre gange olie og står nu super flot og varmt i gløden.

Det har været en fornøjelse at se, hvordan Vedsteds folk har spillet sammen på opgaven; rådgiveren, tømreren, gulvsliberen, ham, der olierede gulvet osv. Alle har gjort deres til, at arbejdet blev udført fuldstændig perfekt – og vi har hele tiden følt os utrolig velinformerede. Ingen tvivl om, at det er en stor fordel at arbejde med en ”full-service-gulvvirksomhed”, hvor faggrupperne koordinerer indbyrdes.

Om jeg vil anbefale dem til andre? Det gør jeg allerede.”

Lars Globel
– Totalistandsættelse af privat lejlighed