Katja Andresen privatkunde med svær opgave

Vi blev inspireret og udfordret 
– og har i dag et forvandlet gulv

”Vi havde et merbaumgulv i en kraftig rød farve, der kun havde ligget i stuen i tre år. Det var relativt nyt, men vi var allerede kede af den gennemtrængende røde farve og det urolige look, stavene gav gulvet.

Faktisk troede vi, den eneste løsning ville være at rive det helt af og få lagt et nyt gulv. Heldigvis tog vi fat i Vedsted Gulvservice, som vi kender fra en tidligere opgave.

Gert Vedsted er super god til at inspirere og også udfordre én lidt. Han fortalte om, hvordan man kunne behandle gulvet med sort olie,  og at det var den eneste oliefarve, der ville kunne dæmpe det røde i gulvet.

Første lød det ret grænseoverskridende i vores ører. Men med prøven fra Gert i hånden gik vi og vænnede os til tanken, og vi besluttede os for at springe ud i det. Olien kom på, og dermed fik det røde gulv en flot brun-sort farve, der lige siden bare er blevet stadig smukkere. Det er fuldstændig forvandlet. Faktisk er alle vores gæster ved at dåne over, så  fantastisk flot og helt unikt vores gulv er blevet.

Jeg vil helt klart anbefale andre personer med ”umulige” gulve” at tage fat i Vedsteds Gulvservice. Gert Vedsted og hans folk har mange års erfaring i at rådgive og finde gode løsninger – og så har de en lun facon, der gør, at man føler sig i gode hænder hele vejen.”

Katja Andresen
– privatkunde med svær opgave