Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Lægning af tæppe & nyt tæppe til erhverv

​Vedsteds Gulvservice tilbyder lægning af tæppe nær Ishøj og på hele Sjælland til en pris, som du ikke kan sige nej til. Vi ved, at gulvtæpper har været danskernes foretrukne gulvbelægning i mange år, og stadig er det i mange virksomheder. Også selvom at man ikke lægger mærke til tæpperne i dagligdagen.

Når man ikke lægger mærke til tæpperne i dagligdagen, kan det også være svært for en arbejdsgiver eller indkøber at købe de helt rigtige tæpper - for hvad skal vi bruge af stof, længde og lignende?

Giv virksomheden nyt liv med et nyt tæppe

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi kender nemlig til alle typer tæpper, og har lagt nyt tæppe af enhver art i mange virksomheder over hele Sjælland. Vi har eksempelvis ekspertisen til at vurdere den enkelte garntype, og om et nyt tæppe er af god eller dårlig kvalitet.

​Vi sørger for at rådgive dig til det bedste valg af nyt tæppe - og vi er ikke bange for at give klar besked angående kvalitet, behandling eller pris. Derudover har vi også kendskab til mange leverandører af tæpper, som måske kunne være en mulighed for jer, hvis har ønsker om lægning af tæppe.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af tæppe

Uanset hvor du befinder dig på Sjælland, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud på et nyt tæppe, hvis du gerne vil have udskiftet dine tæpper. Du kan komme i kontakt med os gennem vores telefon eller vores mail.

Vi ved dog, at det kan være svært at beskrive ens situation over internettet, og vi vil derfor meget gerne tage ud til jer for at få en snak om hvad det er i har brug for. Kontakt os angående lægning af tæppe på telefon: 44 91 48 91 eller via. email: info@vedsted-gulve.dk.

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​