Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Vådrumsgulv & gulv til vådrum lægges af professionel fagmand

Vådrumsgulv bruges til fugtige rum - dette kan dreje sig om mange forskellige typer rum, når det kommer til erhverv, hvor den mest normale er et badeværelse eller et omklædningsrum, hvor dine medarbejder har mulighed for at tage et bad. Vedsteds Gulvservice servicerer virksomheder med vådrumsgulv nær Ishøj og på hele Sjælland.

Har din virksomhed brug for et gulv til vådrum?

Gulv til vådrum bruges også i højere grad i køkkener og vaskerum i erhvervsbygninger - og med god grund. Vådrumsgulv giver nemlig en god kvalitet, og så vil det ikke blive slidt ned, selvom der er fugtigt i rummet hele dagen lang.

Gulv til vådrum hører desuden til i de meget kritiske rum i en ejendom – da gulvene bliver direkte udsat for vandpåvirkning, som vil kunne ødelægge andre gulvtyper. Udover vandskader på normale trægulve, vil du også kunne være udsat for råd- og svampeangreb - og så bliver det først dyrt.

Vi hjælper erhvervskunder med nye og gamle vådrumsgulv

Da der er mange forskellige krav og anvisninger, som man skal tage højde for i et vådrum, kan det være svært at holde et overblik, når man ikke er uddannet og har mange års erfaring. Vi har uddannelsen og mange års erfaring inden for arbejde med vådrumsgulv, hvilket gør at vi kan rådgive dig til at vælge den bedste og mest praktiske gulvbelægning.

Når du har valgt din løsning, kan vi ligeledes montere og sikre dit vådrumsgulv. Ved at få os til det, garanterer vi at du ikke får et halvfærdigt produkt, men rent faktisk gulve der holder.

Det er umuligt at give god rådgivning, når vi ikke kender til graden af vand og fugtighed, og derfor vil vi gerne komme ud og kigge på dine gulve - helt gratis og uforpligtende. Kontakt os angående vådrumsgulv på telefon: 44 91 48 91 eller via. email: info@vedsted-gulve.dk

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​