Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Vinylgulv montering & vinylgulv lægning til erhverv

​Vinyl gulvbelægning bliver stadig mere populært i Danmark - og i dag er det den mest foretrukne gulvtype i huset - særligt når det kommer til køkkener. Vinylgulv montering gør at du kan spare mange penge i længden, da man med lethed kan skifte gulvbelægningen ud når det er blevet slidt helt op. Det vil man ikke kunne med andre populære gulvtyper i køkkener - for at nævne et eksempel, vil fliser være besværlige og dyre at skifte ud efter mange års tjeneste.

Vedsteds Gulvservice har speciale i vinylgulv lægning, og vi kan hjælpe jeres virksomhed med vinylgulv montering nær Ishøj samt på hele Sjælland.

Vi tilbyder professionel vinylgulv montering

Der er mange fordele ved at få monteret et vinylgulv. Vinyl er en gulvtype som er nemt at gøre rent - du vil derfor også kunne komme til at spare penge, hvis du får andre til at klare rengøringen for dig, da de ikke længere behøver at bruge så lang tid igen. Vinylgulv har også en mere hygiejnisk overflade end andre gulvtyper, og så kan du få monteret vinylgulv i mange smukke farver og design. Netop pga. disse årsager er der mange virksomheder, der vælger en vinylgulv montering. 

Få en rigtig klassiker med vinylgulv lægning

Hvis I som virksomhed vælger at investere i et vinylgulv, er i sikre på, at i får gulv som har en høj slidstyrke - men stadig en blød overflade.

Vedsteds Gulvservice står altid klar til at klare enhver form for vinylgulv lægning - og det gør vi på hele Sjælland. Kontakt os på telefon: 44 91 48 91 eller på email: info@vedsted-gulve.dk. Bor du lige uden for Sjælland, kan du muligvis godt finde ud af noget, hvis du kontakter os. Inden vi giver dig det helt rigtige tilbud, kommer vi gerne ud til jeres virksomhed, og får os et overblik over opgaven. 

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​