Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Montering og behandling af linoleumsgulv

​Ejer du en virksomhed med linoleumsgulve, er det vigtigt at du sørger for at de holdes i god stand. Linoleumsgulve er nemlig en stærk gulvløsning, som har en lang holdbarhed - men vælger man ikke at behandle gulvet vil det falme med tiden. Med den rette behandling af dit linoleumsgulv kan du dog let og enkelt vedligeholde dine gulve, og sørge for at de holder sig pæne og i god stand i mange år. 

Vedsteds Gulvservice kan hjælpe dig med både behandling af linoleumsgulv samt evt. montering af linoleumsgulv nær Ishøj samt på hele Sjælland.

Vi tilbyder også montering af linoleumsgulv

Linoleumsgulv er et godt valg, hvis du står og skal have nyt gulv, og vi kan selvfølgelig hjælpe jeres virksomhed med montering af linoleumsgulv af diverse typer. Dette skyldes linoleumsgulvets lange holdbarhed, som kommer af gulvets fremstillingsmaterialer. Gulvet er fremstillet af linolie, harpiks og derefter en blanding af træ-, sten- og korkmel.

Vælger du et linoleumsgulv til din virksomhed vil du kunne bruge det overalt i huset, og det er uanset om i er en handelsvirksomhed, en offentlig institution eller noget helt tredje.

Vælger du et linoleumsgulv til din virksomhed vil du kunne bruge det overalt i huset, og det er uanset om i er en handelsvirksomhed, en offentlig institution eller noget helt tredje.​

Få en miljøvenlig løsning ved behandling af linoleumsgulv

Efter at gulvet er blevet monteret, har man mange muligheder for selv at vedligeholde gulvet løbende. Det kan dog ske, at jeres gulv trænger til en behandling for at sikre mange års brug - og der står vi også klar.

Gulvet er fremstillet på en miljørigtig måde og det kan gøre dit indeklima markant bedre, da man vil føle sig godt tilpas.

Vi kan montere og behandle dine gulve, uanset hvor du er beliggende på Sjælland. Vi kommer gerne ud og får et overblik over din opgave, inden vi giver et tilbud til dig. Kontakt os på telefon: 44 91 48 91 eller på email: info@vedsted-gulve.dk for at høre mere om behandling og montering af linoleumsgulv. 

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​