Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Gulvafslibning af trægulve

​Har jeres virksomhed et gammelt trægulv, der trænger til at få en opfriskning? Dette kan klares nemt og hurtigt med en god gammeldags gulvafslibning. Vælger du Vedsteds Gulvservice til at klare dette for dig, er du sikker på, at du får en virksomhed som sætter kunden i fokus. Vi kan hjælpe virksomheder med gulvslibning nær Ishøj samt på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring med at gøre trægulve pæne igen. En gulvafslibning kan give helt nyt liv til dit trægulv, og forvandle udseendet af det fuldstændigt. En gulvslibning gør ligeledes, at dit trægulv vil kunne holde mange år ud i fremtiden.

Nyt liv til dit gulv med en gulvafslibning

Alt efter hvor meget dit gulv trænger til en gulvafslibning vil jeres virksomhed også kunne mærke et bedre indeklima, når vi er færdige. Dette skyldes at gulvet får nyt liv, og det bliver pludseligt mere behageligt for dine medarbejdere at være indenfor. 

​Ud over de klassiske gulvafslibninger tilbyder vi også en overfladebehandling, som skal sørge for at gulvet er endnu pænere i endnu flere år end ellers. En gulvoverfladebehandling kan eksempelvis være lakering af trægulv.

Få et uforpligtende tilbud på gulvslibning

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål, når man står over for en gulafslibning, og derfor tager vi gerne en uforpligtende snak om opgaven inden arbejdet påbegyndes. Vi kommer ligeledes gerne - uforpligtende - ud til dig og tager et kig over, hvad der skal gøres. På denne måde kan jeres virksomhed få det bedste tilbud, som ingen af vores konkurrenter kan slå.

Når vi afgiver vores tilbud, kan vi også komme med en tidsfrist på, hvor lang tid arbejdet vil tage. Hvis du har brug for rådgivning om f.eks. behandling af dit trægulv, så kan vi også klare dette for dig.

Kontakt os gerne på telefon 44 91 48 91 eller via. email: info@vedsted-gulve.dk

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​