Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Gulvlakering på Sjælland for erhverv

Hos O.J. Vedsteds Gulvservice udfører vi gulvbehandling og gulvlakering erhverv, og vi har her samlet lidt gode råd. Fælles for alle gulve er, at du kan skåne dine gulve ved at klæbe filt under møblerne. Og i tilfælde af stærk tilsmudsning kan du rengøre dit gulv med vand, der er tilsat sæbespåner, men vandforbruget skal være moderat, og du må aldrig anvende sulfoholdige rengøringsmidler.

Rengøring efter gulvlakering

Efter gulvlakering foretages jævnlig rengøring ved støvsugning eller aftørring med en hårdt opvredet klud. Mærker efter skosværte og lignende fjernes med renset benzin eller mineralsk terpentin.

De første tre døgn efter en gulvlakering erhverv bør gulvet ikke rengøres, og der bør ikke lægges tæpper på, før der er gået en uge.

En ny gulvlakering kan ske efter 3-5 år, og forud for den nye gulvlakering erhverv bør gulvet vaskes med vand, der er tilsat 32% eddikesyre.

Lud- og sæbebehandlede gulve

Inden ibrugtagning vaskes gulvet 2-4 gange med en mild specialsæbe. Den daglige rengøring foretages ved støvsugning eller aftørring med en hårdt opvredet klud.

Gulvet bør vaskes 1-2 gange om måneden, og bløde mærker eller hakker kan ofte fjernes ved at lægge en våd klud på skaden.​

Olierede gulve

Daglig rengøring foretages ved støvsugning eller med støvfejer, hvorpå der er monteret støvbindende klude. Vask af gulvet foretages med en hårdt opvredet klud. Mærker efter skosværte og lignende fjernes med renset benzin eller mineralsk terpentin.

Nyolierede gulve bør ikke vaskes den første måned. Gulvene bør genolieres mindst en gang årligt, men forud for en ny oliering bør gulvet vaskes med vand, der er tilsat 32% eddikesyre.

Få et tilbud på gulvbehandling eller gulvlakering erhverv

Kontakt O.J. Vedsteds Gulvservice på Sjælland på telefon 44 91 48 91 eller på mail info@vedsted-gulve.dk for at høre mere om gulvbehandling og gulvakering.​

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​