Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Vedsted's Gulvservice

​Kvalitet til de rigtige priser

Trægulve

Gulvet er grundlaget for familien og virksomhedens daglige færden. Samtidig skal det stemme smukt overens med husets øvrige farver og møblement.

Gulvslibning

Træ lever og ånder. Det er naturens eget materiale. Indeklimaet bliver mere sundt og med mindre risiko for allergi tilfølge, fordi trægulve er så lette at gøre helt rene.

Behandling

Man kan ludbehandle, lakere, vokse eller oliere, alt efter temperament og lyst. Det hele fåes som naturel og hvidt udfald. Olie kan dog fåes i forskellige varme kulørte farver.

Gulvlakering

Lakerede gulve, Lud og Sæbebehandlede gulve eller Olierede gulve, de skal alle vedligeholdes forskelligt. Læs mere her om hvordan du holder dine gulve flotte og smudsafvisende.

​Tæpper – Linoleum – Vinyl

Tæpper, linolium eller vinyl kan skabe et godt indeklima på kontoret​

Tæpper

Tæpper har altid været danskernes fortrukne gulvbelægning. Ikke mange skænker tæpperne en tanke i dagligdagen, men når tiden er inde til en udskiftning…

Linoleum

Linoleum er en meget stærk gulvløsning, som kan bevare sin flotte overflade i mange år. Linoleumsgulve fremstilles af linolie og harpiks blandet med træ-, sten- og korkmel.

Vinyl

Vinyl er i dag den mest foretrukne gulvbelægning i køkkener, foruden fliser. Fordelen ved vinyl fremfor fliser er, at man langt nemmere…

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​