Telefon: 44 91 48 91​​​​

Få et tilbud​ - Klik her »

Kvalitet til de rigtig lave priser​

Gulvservice til erhverv af professionel fagmand

​Har din virksomhed brug for at forbedre jeres gulve? Så kan vi hjælpe jer. Vi tilbyder nemlig Danmarks bedste gulvservice, fra vores base i Ishøj og på resten af Sjælland.

Vi sørger naturligvis altid for at overholde den aftalte pris, ligesom at vi også overholder deadlines og andre tidsfrister, når vi tilbyder gulvservice.

Få professionel gulvservice til din virksomhed

Når det kommer til gulvservice, har vi mange forskellige ydelser, som din virksomhed kan benytte sig af. Har du et trægulv, ved vi, hvor vigtigt det er for dig at have et smukt gulv, når investorerne, kunderne eller den øverste chef kommer på besøg.

Mange af vores konkurrenter glemmer at træ er naturens eget materiale, og derfor skal behandles med respekt. Trægulv giver nemlig et bedre indeklima, og vælger du os til at servicere dit gulv, får vi gulvet til at skinne som aldrig før.

​Vi kan rådgive dig om gulvservice

Vi rådgiver dig ligeledes til den bedste løsning - uanset om det betyder en mindre gevinst for os. Vi er eksperter inden for gulvservice og kan hurtigt se om gulvet trænger til en omgang slibning, behandling eller lakering - eller hvad jeres gulv nu har brug for.

Når vi rådgiver, gør vi jer særlig opmærksom på fordelene og ulemperne ved hver enkelt behandling - og mens du snakker med vores eksperter, vil vi allerede kunne komme med en estimeret tidsfrist.

Kontakt os i dag på telefon: 44 91 48 91 eller på email: info@vedsted-gulve.dk for at få et godt tilbud på gulvservice. 

Firmainfo​

​Vedsted Gulvservice ApS

CVR: 13078386

Adresse​

Industrivangen 22

2635 Ishøj​

Kontakt​